Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


Systemudvikler med PHP-erfaring

Vil du være med til at udvikle verdens bedste digitale HR-systemer?


HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning for HR- og rekrutteringsopgaver. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle headhuntere. I lyset af den succes HR-ON har med to Børsen Gazelle-statuetter og et officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Bag succesen står et dedikeret team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer innovative løsninger med base i Odense samt kontorer i Aarhus og København. Vil du være med?

Vil du være med?
Du skal være med til at styrke den fortsatte udvikling af HR-ON. Vi har et dynamisk og kreativt miljø, og derfor er det en fordel, hvis du kan arbejde struktureret, har overblik og en veludviklet sans for dokumentation. Dine primære opgaver vil være at bidrage til videreudviklingen og tilpasning af HR-ON til kundernes behov. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på systemet med dine styrker og interesser som omdrejningspunkt.

Du vil eksempelvis arbejde med:

  • HTML, CSS, PHP (Laravel, Lumen), JavaScript
  • MySQL, Redis
  • REST
  • Git

Det er desuden en fordel hvis du har erfaring med:

  • Unit testing
  • AWS hosting
  • Linux, server, netværk og sikkerhed


Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Aarhus og København. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til open source pionéer og fodboldspiller.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life” balance med fleksibilitet i forhold til eksempelvis arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med det at være en del af teamet hos HR-ON.

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt