Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


Sales Manager til SaaS scale-up

Hos HR-ON har vi nu en unik mulighed til en kommende nøglemedarbejder som Sales Manager med fokus på København/Sjælland samt vores nordiske og internationale kunder.

Vi leder efter en kommerciel profil, der har dokumenteret salgserfaring fra en tech-virksomhed, og du har gerne erfaring med at facilitere online og fysiske demoer af software. Du kender processen omkring kvalificering af inbound leads, prospecting, booke demoer med key stakeholders, afholde kundemøder, pipeline management og lukke ordrer. Hos HR-ON er man full-cycle i hele salgsprocessen, og sammen med vores dygtige MarCom team sørger du selv for, at der er tilstrækkelig med møder i kalenderen til at opnå dine mål.

Du kommer til at overtage en kundeportefølje på ca. 150 eksisterende kunder, primært baseret øst for storebælt, som du sideløbende skal varetage og udvikle engagementet hos. Derfor er det en fordel, men ikke et krav, at du er bosiddende i København eller øst for storebælt.

Vi har over 400 kunder i alle segmenter og størrelser - lige fra start-ups, der skal lave deres første rekruttering, til en region, kommuner og globale selskaber, der rekrutterer flere tusinde personer hvert år og håndterer flere tusinde medarbejderes stamdata, onboarding, engagement og udvikling. Vores kunder tæller bl.a. TV2, Universal Music, ZOO, AP Pension, Trendhim, Summerbird, Molslinjen, OK, Home, Hummel, Orifarm, MOE, Region Sjælland, SDU, Adecco. Kamstrup m.fl.

Du vil have stor frihed til at planlægge din egen tilgang til salget med afsæt i nogle resultatmæssigt veldokumenterede rammer. Du forestiller dig at det allerfedeste i salget er, at opsøge potentielle kunder, mødes med dem og demo’e et fedt produkt, der løser deres pains, som resulterer i underskrevne kontrakter.

Du vil komme til at arbejde i en flad organisation, hvor dine idéer til marketingkampagner, salgsmateriale, SoMe opslag, produktændringer osv. bliver hørt og eksekveret, når det er muligt og giver mening.. Og du tænder på ideen om, at være med til at opbygge salgsafdelingen i en SaaS scale-up virksomhed, der står over for en enorm vækst, internationalisering og nye produkter i pipeline, samt de muligheder det giver dig for at få opfyldt dine faglige og professionelle ambitioner.

Produktet

Vi udvikler, sælger og supporterer to SaaS produkter: HR-ON Recruit og HR-ON Staff fra vores kontor i Odense. Vores produkter automatiserer og professionaliserer alle opgaver indenfor rekruttering og HR - lige fra rekruttering, stamdata, kontrakter, digital signaturer, udstyr og processer til onboarding, medarbejder engagement, trivsel, MUS og offboarding.

HR-ON Recruit er den mest intuitive og brugervenlige platform på markedet. Vi er de eneste, der holder kandidater på vores kunders egen hjemmeside i hele rekrutteringsprocessen, da jobopslag og ansøgningsformular ikke ligger på en ekstern URL eller et andet domæne.. Og så er vi eneste officielle danske LinkedIn Partner, der giver adgang til unikke produkter til rekruttering af medarbejdere via LinkedIn.

HR-ON Staff kan automatisere alle opgaver i de fleste dag-til-dag opgaver indenfor HR og People Engagement. Eksempelvis preboarding, onboarding, offboarding, MUS og kompetenceudvikling, trivsel og surveys via notifikationer til de involverede personer i en process med detaljeret informationer om, hvad de skal foretage sig. Vi er medarbejdernes digitale hjem, der indeholder alle stamoplysninger, dokumenter, ferie/fraværsregistrering, medarbejderengagement m.m. Vi har mulighed for at integrere til alle kendte tidsregistreringssystemer, lønsystemer, LMS’er osv. via vores åbne API.

Det praktiske

Du kan arbejde fast ud fra vores kontor i Odense, Silkeborg, København eller nyetableret eksternt kontor, dér hvor du nu holder til. Og hvis det ikke er en mulighed, så trives du godt med at arbejde hjemmefra, hvor du et par gange om ugen mødes med dine kommende kollegaer på vores hovedkontor på Odense Banegård.

Du aflønnes med en konkurrencedygtig fast løn, pension og en teambaseret provision. Det giver os et stort sammenhold og vi hjælper hinanden med at nå vores mål. Vi har også sundhedsforsikring, frokostordning, fitness aftale og du vil få stillet telefon, computer osv. til rådighed for at kunne udføre dit arbejde. Alle dine udgifter ifm. udførelsen af dit arbejde vil blive afholdt af HR-ON.

Hvis du ikke allerede har fået fornemmelsen af det, så er vi en anderledes virksomhed, som prioriterer vores medarbejdere og vores kultur først. Det betyder, at dine kommende kollegaer er super motiverede og virkelig brænder for at gøre en forskel. Vi arbejder alle som ét stort team, for kun via sammenhold kan vi skabe de ambitiøse resultater, som vi stræber efter.

En helt særlig virksomhedskultur

HR-ON blev for alvor nationalt kendt i efteråret med interviews i GO’ aften Danmark, Jyllands Posten, Finans.dk, TV2.dk og flere andre nationale og lokale medier, da vi offentliggjorde vores værdibaserede selvledelse baseret på vores medarbejdermanifest.

Se et udpluk af omtalen her:
Go' aften Live: Chef er ligeglad med, om de ansatte holder 5 eller 10 ugers ferie

TV 2 Fyn: Ansatte må selv bestemme over ferie, arbejdstid og barsel
Akademikerbladet: Dansk it-firma: Bliv hjemme med dit syge barn…
Finans.dk: Her bestemmer de ansatte selv

Som medarbejder i HR-ON arbejder man ikke efter traditionelle organisatoriske normer som kontrol, regler, pligt/ordrer, hierarki og tid. Man arbejder ud fra et princip om værdibaseret selvledelse. Friheden i dit arbejde er stort i den forstand, at vi ikke kræver at du arbejder fra 8-16 hver dag, men at du arbejder, når det giver bedst mening for dig selv, evt. din familie og dine arbejdsopgaver. Du er også selv ansvarlig for, hvor meget og hvornår du holder ferie/fridage/flexer. Og hvis du er syg eller har syge børn, så opfordres du til at holde fri lige så længe du eller dit barn kræver pleje og omsorg. Så længe du når dine mål, så bestemmer du selv over din tid. Denne holdning bunder i, at vi tror på, at vi får det bedste ud af vores medarbejdere, hvis de er hele mennesker, både på arbejde og på hjemmefronten.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ali E. Cevik (71990765).

Arbejdssted : København/Sjælland
Ansøgningsfrist : Snarest muligt