Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


PROJEKTSAMARBEJDE - Node.js og React Udvikler

Vi har projektet til dig, der vil udvikle dig inden for Node.js, React og statistik

HR-ON har brug for udvikleren, der ønsker et selvstændig projekt, der er lige til at gå i gang med. Du skal ikke kunne det hele på forhånd, men vil udvikle dig i takt med projektet.

Projektet er opbygning af vores statistikmodul i en af Danmarks største HR-platforme, HR-ON Staff. Vores kunder afhænger af at kunne se deres data på en flot og informativ måde. Vil du udvikle den løsning sammen med vores erfarne udviklere? Så søg denne i dag.

Hos HR-ON afhænger succesen af alle, og du vil være med til at videreudvikle HR-ON’s platforme. Du får rig mulighed for at prøve kræfter med en række værktøjer til system- og webudvikling i en tæt dialog med erfarne udviklere.

Vi forstiller os, at du har erfaring indenfor eller lyst til at lære:

  • Node.js (Typescript)
  • React

Derudover har du styr på deskriptiv statistik og er hjemmevant med begreber som middelværdi, varians, spredning, kvartilsæt, boksplots, normalfordelinger og selvfølgelig lagkage(diagrammer).

Hvad angår personlige egenskaber, er vores forventninger nok ikke forskellige fra andres - eller dine egne forventninger til os for den sags skyld. En positiv, engageret person som er sjov at arbejde sammen med. Vi dyrker mangfoldigheden og fællesskabet, og vejen fra ide til realisering er meget kort.

Bliv en del af succesen

HR-ON udvikler, sælger og supporterer to SaaS produkter: HR-ON Recruit og HR-ON Staff fra vores kontor i Odense. Vores produkter automatiserer og professionaliserer alle opgaver indenfor rekruttering og HR - lige fra rekruttering, stamdata, kontrakter, digital signaturer, udstyr og processer til onboarding, trivsel, MUS og offboarding.

HR-ON er inden for få år blevet den foretrukne partner for flere kommuner, multinationale selskaber og professionelle rekrutteringsvirksomheder, og der kommer hele tiden nye til. HR-ON beskæftiger i øjeblikket ca. 50 ansatte, men der er brug for flere for at følge med efterspørgslen og ambitionerne om at gøre HR digitalt og simpelt.

Opgaverne i samarbejde med HR-ONs flade struktur giver plads til stor selvledelse, hvorfor du skal trives i en flad struktur. Det giver ligeledes stor indflydelse allerede fra dag ét, så du får rig mulighed for at fordybe dig i netop det, som du synes er mest spændende.

Hvordan er det at arbejde i HR-ON?

Få indblik i vores arbejdskultur på vores Instagram @TeamHRON - der er masser af glæde, sjove indspark og godt fællesskab blandt hele HR-ON teamet. Vi tør godt love, at du ikke kommer til at kede dig.

Vi tilbyder

  • Godt og ungt arbejdsmiljø

  • Fri strukturering af arbejdstid - se medarbejder manifest

  • Frokostordning

  • Flere sociale arrangementer årligt

Det praktiske

Afhængigt af din aktuelle situation, ønsker og erfaringsgrundlag kan samarbejdet bygges op som et praktikforløb eller projektsamarbejde.

Din arbejdsplads er som udgangspunkt på vores kontor i Odense.

Vi søger løbende praktikanter og studentermedhjælpere - tøv derfor ikke med at sende din ansøg.

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål
Søg online via hr-on.com/job

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt