Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


PRAKTIK - Content og SoMe Creator

Vi har praktikpladsen til dig, der vil udvikle dig inden for content- og videoproduktion til SoMe

Søger du praktikplads? HR-ON søger din inspiration og passion.

HR-ON har brug for den kreative ildsjæl, TikTokeren eller influenceren der ønsker at vækste HR-ONs SoMe profiler med de rigtige billeder, stories og videoer. Erfaring er ikke et must, men det vil blive vægtet højt, hvis du allerede nu laver noget lignende i din fritid eller har erfaring fra en tidligere arbejdplads.

Hos HR-ON afhænger succesen af alle, og du vil være med til at videreudvikle HR-ON’s brand på store kanaler såsom Instagram, TikTok og LinkedIn. Du får rig mulighed for at prøve kræfter med alle plaftforme samt annoncering derpå.

Vi forstiller os, at du har erfaring indenfor eller lyst til at lære:

  • Adobe-pakken
  • Video produktion
  • Redigering af video
  • Er kreativ og idérig
  • Forstå de sociale platforme

Opgaverne vil spænde vidt fra billederedigering til små videoproduktioner samt tekstproduktion til vores sociale medier. Du skal formidle vores virksomhed, men i høj grad også vores produkter på en attraktiv måde til vores målgruppe.

Hvad angår personlige egenskaber, er vores forventninger nok ikke forskellige fra andres - eller dine egne forventninger til os for den sags skyld. En positiv, engageret person som er sjov at arbejde sammen med. Vi dyrker mangfoldigheden og fællesskabet, og vejen fra ide til realisering er meget kort.

Bliv en del af succesen

HR-ON er inden for få år blevet den foretrukne partner for flere kommuner, multinationale selskaber og professionelle rekrutteringsvirksomheder, og der kommer hele tiden nye til. HR-ON beskæftiger i øjeblikket ca. 35 ansatte, men der er brug for flere for at følge med efterspørgslen og ambitionerne om at gøre HR digitalt og simpelt.

Hvordan er det at arbejde i HR-ON?

Få indblik i vores arbejdskultur på vores Instagram @TeamHRON - der er masser af glæde, sjove indspark og godt fællesskab blandt hele HR-ON teamet. Vi tør godt love, at du ikke kommer til at kede dig.

Vi tilbyder

  • Godt og ungt arbejdsmiljø
  • Fri strukturering af arbejdstid - se medarbejdermanifest
  • Frokostordning
  • Flere sociale arrangementer årligt

Det praktiske

Afhængigt af din aktuelle situation, ønsker og erfaringsgrundlag kan samarbejdet bygges op som et praktikforløb, projekt- eller specialeskrivning, ansættelse som studentermedhjælper eller en kombination af ovennævnte. Det finder vi ud af i fællesskab.

Din arbejdsplads er som udgangspunkt på vores kontor i Odense.

Vi søger løbende praktikanter og studentermedhjælpere - tøv derfor ikke med at sende din ansøg.

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål
Søg online via hr-on.com/job

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt