Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


PRAKTIK / STUDIEJOB - Paid Media Assistent

Siger Lead Ads og CTR dig noget? Vi har brug for dig, der interesserer dig for Paid Media.

Søger du en praktikplads, studiejob eller deltid? HR-ON søger din inspiration og passion.

HR-ON fornyer hele tiden tilgangen til online rekruttering og digitalisering af HR. Det budskab vil vi gerne længere ud med - og her kommer du ind i billedet. Vi vil gerne sørge for, at der ikke er nogen der glemmer os. Vi søger derfor en eller to profiler, der kan assistere vores marketing- og kommunikationsteam med at sprede budskabet omkring HR-ON via LinkedIn Ads, Facebook Ads og Google Ads.

Vi søger;

En paid media assistent, der kan assistere marketing i deres konstante udvikling. Erfaring er et must, men du skal ikke være ekspert. Du skal have prøvet at navigere i diverse paid media platforme samt opsat annoncer. Men derudover skal du have lyst til at udvikle dig.

Du vil komme til at indgå i et team med solid erfaring indenfor kommunikation, marketing, design og HR. Der er rig mulighed for at få bred erfaring med paid media, marketing og kommunikation. Målet er, at du skal fastansættes efter studiet og har et ønske herom.

Opgaver;

 • Assistere på udviklingen af vores paid media strategi
 • Assistere på annonceoprettelse på Google Ads, LinkedIn Ads og Facebook Ads
 • Assistere på optimering af annoncer på diverse platforme
 • Analyse af KPI’er
 • Opsætning af LinkedIn Premium Jobs for vores kunder

Din profil;

 • Stor interesse for Paid Media
 • Moderat erfaring med Paid Media
 • Du er selvledende og ser dig selv som en selvstarter
 • Klar til at lære og udvikle dig

Opgaverne i samarbejde med HR-ONs flade struktur giver plads til stor selvledelse, hvorfor du skal trives i en flad struktur. Det giver ligeledes stor indflydelse allerede fra dag ét, så du får rig mulighed for at fordybe dig i netop det, som du synes er mest spændende.

Bliv en del af succesen

HR-ON er inden for få år blevet den foretrukne partner for flere kommuner, multinationale selskaber og professionelle rekrutteringsvirksomheder, og der kommer hele tiden nye til. HR-ON beskæftiger i øjeblikket ca. 35 ansatte, men der er brug for flere for at følge med efterspørgslen og ambitionerne om at gøre HR digitalt og simpelt.

Hvordan er det at arbejde i HR-ON?

Få indblik i vores arbejdskultur på vores Instagram @TeamHRON - der er masser af glæde, sjove indspark og godt fællesskab blandt hele HR-ON teamet. Vi tør godt love, at du ikke kommer til at kede dig.

Vi tilbyder

 • Godt og ungt arbejdsmiljø
 • Fri strukturering af arbejdstid - se medarbejdermanifest
 • Frokostordning
 • Flere sociale arrangementer årligt

Det praktiske

Afhængigt af din aktuelle situation, ønsker og erfaringsgrundlag kan samarbejdet bygges op som et praktikforløb, projekt- eller specialeskrivning, ansættelse som studentermedhjælper, deltid eller en kombination af ovennævnte. Det finder vi ud af i fællesskab.


Din arbejdsplads er som udgangspunkt på vores kontor i Odense.


Vi søger løbende praktikanter og studentermedhjælpere - tøv derfor ikke med at sende din ansøg.


Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.


Søg online via hr-on.com/job

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt