Become a part of the team

We're looking for passionate people


Vil du fortælle historien om HR-ON som vores nye Marketing & Communications Manager?

Er marketing, branding, storytelling og PR nogle områder, du brænder for at arbejde med? Og er du ferm til at idéudvikle, koordinere og ikke mindst eksekvere? Så kan det være, det er dig, vi byder velkommen som ny Marketing & Communications Manager hos softwarevirksomheden HR-ON.

Hos HR-ON står vi midt i omorganisering af vores marketingteam, og vi mangler dig til at udfylde en central rolle i det nye team. Et team der er afgørende for at understøtte vores videre rejse som en global leverandør af en cloudbaseret HR-platform.

Som en del af en flad selvledende organisation får du mulighed for selv at designe indholdet i din egen stilling såvel som vores nye marketingstrategi med fokus på at:

 • Udvikle, planlægge og koordinere vores content på tværs af adskillige medier
 • Researche, udvikle og producere indhold (fx whitepapers, webinarer, case-stories, kundehistorier, interviews, medarbejderhistorier, faglige indlæg, e-mail kampagner, SoMe posts mv.).
 • Overvåge og deltage i at bygge vores SoMe-brand op på passende kanaler (især på LinkedIn, som er vores primære hjemmebane, men også Facebook, Twitter og Instagram)
 • Udvikle videoindhold, infografik, animationer mv. sammen med vores designteam
 • Facilitere øvrige marketing-, kommunikations- og PR-opgaver som eksempelvis messer, konferencer, webinarer, erfa-grupper, netværksmøder mv.
 • Videndele og netværke på tværs af kunder og partnere
 • Pleje af partnerskaberne med LinkedIn m.fl.
 • Udvikle strategier for marketing i og udenfor Danmark
 • Sikre en god intern og ekstern kommunikation
 • Desuden skal du stå for at koordinere og være til rådighed med sparring til vores eksterne partner, der klarer opgaver i relation til SEO, SEM og annoncering på Google og sociale medier.

Kvalifikationer:

 • Min. 4-5 års erfaring med B2B marketing af SaaS produkter og interesse for scale-up og vækstvirksomhed og HR-tech
 • Erfaring med marketing-, content-, analyse- og måleværktøjer som ActiveCampaign, Dealfront, Pipedrive, Dreamdata, LinkedIn Ads, Facebook Ads, Instagram, Google AdWords, AdSense and Analytics, Wordpress eller tilsvarende
 • Det vil være en fordel, hvis du udover dansk også kan skrive på engelsk og evt. øvrige sprog

Om HR-ON
Vi er et mangfoldigt team på omkring 50 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark oven over togskinnerne ved Odense Banegård samt kontorer i Jylland og på Sjælland. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og uddannelser.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Du har formentlig hørt om vores værdibaserede selvledelse, som bliver debatteret i landsdækkende medier på TV, i aviser, sociale medier mv. Vi har et dynamisk og rummeligt arbejdspladsfællesskab, hvor høj faglighed og sund forretning går hånd i hånd med fleksibilitet og trivsel. Pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med at arbejde hos HR-ON.

Endvidere kommer du som fastansat medarbejder til at indtræde i virksomhedens warrant-program. Du får dermed andel i den økonomiske succes, som du er med til at skabe i form af tildeling af aktieoptioner. Alt dette kan du blive klogere på til en eventuel samtale.

Se et udpluk af interviews om vores medarbejdermanifest og værdibaserede selvledelse:
Go' aften Live TV 2: Chef er ligeglad med, om de ansatte holder 5 eller 10 ugers ferie
TV 2 Fyn: Ansatte må selv bestemme over ferie, arbejdstid og barsel
Akademikerbladet: Dansk it-firma: Bliv hjemme med dit syge barn…
Finans.dk: Her bestemmer de ansatte selv

DR: Arbejd når du har lyst og hold ferie, når du vil: Virksomhed stoler blindt på sine medarbejdere

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen. Ansættelse snarest muligt.

Du er velkommen til at kontakte Ali E. Cevik (tlf. 71990765)
, hvis du har spørgsmål.

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt
Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  WANT TO LEARN MORE?

  Receive a free demo today and find out how HR-ON can make HR easier for you.

  About HR-ON

  HR-ON is a suite of cloud-based applications that help make HR-related tasks easier. From small business and local municipalities to large multinational organizations, HR-ON solutions are flexible to fit the needs of your business.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540