Tips til din karriereside

HR-ON Recruit &
employer branding

Med HR-ON Recruit får du en professionel karriereside designet i tråd med din virksomheds visuelle identitet. Ansøgeren fastholdes på virksomhedens hjemmeside gennem hele processen, og der linkes på intet tidspunkt væk fra siden.

Karrieresiden er der, hvor jeres ledige stillinger samt muligheden for at sende uopfordrede ansøgninger vises. Ansøgerne vil opfatte karrieresiden som en integreret del af din hjemmeside.

Top tips til din karriereside

 • For mange kandidater er karrieresiden det første blik ind i jeres organisation, så førstehåndsindtrykket kan være altafgørende.

  Designet af karrieresiden spiller derfor en stor rolle for, om den potentielle kandidat læser videre på siden. Layoutet og designet af jeres karriereside skal være i tråd med resten af jeres website selvfølgelig, men tænk på jeres karriereside som en salgsside, der skal sælge jeres organisation til kandidaten.

  Siden skal designes, så den er brugervenlig, indbydende og guider kandidaten gennem jeres gode employer-fortælling.

 • Jobsøgende kandidater tjekker alle deres muligheder, før de finder deres nye drømmejob. Skab derfor et kort, præcist og fængende indblik for at fange kandidaternes lyst til at læse mere om, hvorfor jeres organisation er den bedste arbejdsplads.

 • Invester tid i den gode medarbejder-fortælling. Intet sælger bedre end god employer branding! Gode billeder fortæller mere end tusind ord og understøtter den skriftlige fortælling om jeres medarbejderkultur. Når I har ramt den skriftlige og den grafiske dimension, er det en vigtig overvejelse, om I bør investere i at producere nogle korte videoer, som giver et kort og præcist billede af jeres arbejdsplads.

  Videomateriale er blevet mere og mere populært som medievalg, og er et fængende redskab, som samtidig er godt til at give modtagerne hurtig information.

  Teknologien i moderne smartphones er heldigvis kommet så langt, at det ikke nødvendigvis kræver dyrt kameraudstyr for at filme gode videoer, så det er kun tiden, I skal investere.         

 • Livet er heldigvis andet end ens job, men løn, ferie, pension, HR, medarbejderhåndbog osv. spiller en vigtig rolle for os alle sammen, når vi skal vælge nyt job.

  Derfor er det vigtigt, at disse elementer også fremgår tydeligt på jeres karriereside, så kandidaterne kan vælge jer på det rette grundlag.  

 • I har sikkert allerede forskellige SoMe platforme, som I enten benytter som en salgsfremmende platform, brand awareness, employer branding e.l.

  Selvom det kan virke indlysende, at mulige kandidater selv undersøger jeres SoMe-platforme, er det stadig en ny verden for mange.

  Det er en nem proces at integrere de forskellige SoMe-platforme, som giver mening for jeres virksomhed, i bunden af jeres karriereside, så mulige kandidater hurtigt enten kan danne sig et overblik over jeres SoMe-strategi eller få et indblik i jeres employer branding.

Karrieresider fra vores kunder

Vækst med os

Jeres succes er også vores succes. Den intuitive online software, vores flinke supportere og rimelige prissætning gør det nemt at optimere jeres HR-arbejde allerede i dag. Kom med om bord og effektiviser jeres administration, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  HR-ON Logo
  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540