Tips til din karriereside

HR-ON Recruit &
employer branding

Med HR-ON Recruit får du en professionel karriereside designet i tråd med din virksomheds visuelle identitet. Ansøgeren fastholdes på virksomhedens hjemmeside gennem hele processen, og der linkes på intet tidspunkt væk fra siden.

Karrieresiden er der, hvor jeres ledige stillinger samt muligheden for at sende uopfordrede ansøgninger vises. Ansøgerne vil opfatte karrieresiden som en integreret del af din hjemmeside.

Top tips til din karriereside

 • For mange kandidater er jeres karriere side deres første indblik i jeres organisation, hvor førstehåndsindtrykket kan være alt afgørende, som i alle andre menneskelige relationer.

  Designet af karriere siden har derfor en stor faktor om den mulige kandidat læser videre på siden. Layoutet og designet af jeres karriere side skal være i tråd med resten af jeres website selvfølgelig, men tænk på jeres karriere side som en salgsside, der skal sælge jeres organisation til kandidaten.

  Siden skal designes til at være brugervenlig, indbydende og guide kandidaten gennem jeres gode employer fortælling, før kandidaten ankommer til deres stillingsopslag.

 • Jobsøgende kandidater tjekker alle deres muligheder før de finder deres nye drømmejob. Skab derfor et kort, præcis og fængende indblik ind , for at fange kandidaternes lyst til at lærer mere om, hvorfor jeres organisation er jordens bedste arbejdsplads.

  Skab fortællingen om jeres mission og osv på en anden page, men husk CTA knapper i alle dele af den korte og præcise fortælling, lige præcis som i sikkert har gjort på alle jeres andre sider for at øge brugervenligheden.

 • Investere tid i den gode medarbejder fortælling, intet sælger bedre end god employer branding. Det er helt indlysende at gode billeder fortæller mere end tusind ord og understøtter den skriftlige fortælling om jeres medarbejder kultur.

  Når I har ramt den skriftlige- og den grafiske dimension perfekt, er det en vigtig overvejelse om I bør investere i at producere nogle korte videoer, som giver et kort og præcis billede af jeres arbejdsplads. Videomateriale er blevet mere og mere populær som medievalg, og er et kanon godt redskab til at fange og hurtigt informere modtageren.

  Teknologien i moderne smartphones er heldigvis kommet så langt, at det ikke nødvendigvis længere kræver dyrt kamera udstyr for at filme gode videoer, så det er kun tiden i skal investere.

 • Livet er heldigvis andet end ens job, men løn, ferie, pension, HR, medarbejderhåndbog osv. spiller en vigtig rolle for os alle sammen, når vi skal vælge nyt job.

  Derfor er det vigtigt at disse elementer også fremgår tydeligt på jeres karriere side, så kandidaterne kan vælge jer på det rette grundlag.

 • I har sikkert allerede forskellige SoMe platforme, som I enten benytter som en salgsfremmende platform, Brand awareness, employer branding osv.

  Selvom det kan virke indlysende at mulige kandidater selv burde undersøge jeres forskellige SoMe platforme, er det stadig for mange, en ny verden.

  Det er en nem og smertefri proces at integrere jeres forskellige SoMe platforme, som giver mening for jeres virksomhed, i bunden af jeres karriere side. Så mulige kandidater hurtigt enten kan danne sig et overblik over jeres SoMe strategi eller få et indblik i jeres employer branding.

Karrieresider fra vores kunder

Vækst med os

Jeres succes er også vores succes. Den intuitive online software, vores flinke supportere og rimelige prissætning gør det nemt at optimere jeres HR-arbejde allerede i dag. Kom med om bord og effektiviser jeres administration, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.