Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


Studentermedhjælper/praktik til Customer Success

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret platform til HR- og rekrutteringsopgaver. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle headhuntere. Vi er i kraftig vækst vækst har på de seneste år modtaget tre Børsen Gazelle-statuetter, EY - Entrepreneur of the Year Inspirationspris 2020 og har landet et officielt partnerskab med LinkedIn.

Vi har rygende travlt og ønsker at styrke vores Customer Success Team med en serviceminded person med flair for it, stærke kommunikationskompetencer samt lyst til at hjælpe vores kunder via daglig e-mail- og telefonsupport.

Vi forestiller os, at du:

  • Har stærke kommunikative kompetencer. Er udadvendt, serviceminded og kan lide den daglige kontakt med mange forskellige kunder.

  • Har god forståelse for arbejds- og forretningsgange i en virksomhed og evt. erfaring fra en lignende stilling.

  • Kan bevare overblikket og holde mange bolde i luften.

  • Kan strukturere og omsætte de mange tilbagemeldinger fra kunder til fælles løsninger, der kan forbedre vores produkter.

  • Kan styre kundehenvendelserne i vores ticketsystem. Kendskab til Zendesk er en fordel.

  • Kan formidle kundernes henvendelser til udviklingsteamet og andre interessenter og sikrer, at opgaverne er forstået, og at de bliver løst til tiden.

  • Har interesse for HR og/eller IT.

Som person er du målrettet og struktureret i din tilgang til dit arbejde. Du er god til kommunikation og har en naturlig evne og lyst til at hjælpe både kunder og kolleger.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 50 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Silkeborg og Malmø. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til fodboldspiller og open source pioneér.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse og selvledelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden. Vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life-balance” med fleksibilitet i forhold til arbejdstid, hjemmearbejde mv. Vi tilbyder ligeledes frokostordning, fredagsbar og fitnessmedlemskab.

Vi tror på og giver tillid, da det er en af grundstenen i vores medarbejdermanifest.

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Du er velkommen til at kontakte COO Rasmus Festersen på tlf. 77770004, hvis du har spørgsmål.

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt