Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


Customer Success Manager

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning for HR- og rekrutteringsopgaver. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle headhunters. I lyset af den succes HR-ON har med to Børsen Gazelle-statuetter og officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Sammen med vores kerneprodukt, HR-ON Recruit, oplever vi en høj efterspørgsel på vores nye løsning, HR-ON Staff, hvor kunderne kan håndtere alle HR-opgaver lige fra medarbejderdata, udstyr, kontrakter og digital signatur til processer, onboarding og surveys via en mobil app. Systemet er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og baseret på den nyeste teknologi, hvilket giver os ubegrænsede muligheder for at integrere og tilpasse løsningen til alle moderne platforme.

Om jobbet:

Vi er på udkig efter en Customer Success Manager, der skal være med til at styrke kundeoplevelsen og vores relation til kunderne. I jobbet vil du fortrinsvis have vægt på implementeringen af vores nyeste produkt, HR-ON Staff.

Stillingen egner sig til en erfaren projektleder med minimum tre til fem års erfaring og dybdegående indsigt i HR og it. Du har måske en professionel baggrund inden for HR - for eksempel som HR Manager og med flair for it. Eller du har en baggrund inden for it med godt kendskab til HR-ledelse. Du er bekendt med rekruttering og HR-processer og HR-relaterede opgaver som medarbejderdata, kontrakter, udstyr, pension, løn, fleksible arbejdstider, ferie, kompetencer, on- og offboarding, surveys såvel som tredjepart integrationer, API, app, projektplaner, workshops og kundemøder, videndeling, projektplanlægning og implementering.

Dine ansvarsområder:

 • At udvikle politikker og procedurer, der optimerer kundeoplevelsen.

 • At yde teknisk support til vores kunder.

 • At vejlede og rådgive vores kunder ud fra professionel viden, “best practice” og de aktuelle behov, kunderne har.

 • At sikre at kunderne er tilfredse med vores produkter og services.

 • At sikre at kunderne har den nødvendige information, viden, vejledning og træning, der gør dem i stand til at få det fulde udbytte af vores produkter.

 • At evaluere og samle tilbagemeldinger fra kunder og kommunikere dem videre til de relevante teams i HR-ON med henblik på at forbedre vores løsninger ud fra kundernes behov og ønsker.

 • At facilitere platforme, hvor vores kunder kan dele viden og erfaringer.

 • At planlægge, implementere og lede produktforbedringer samt udvikling af nye produkter baseret på kundernes feedback og den generelle udvikling og efterspørgsel på markedet.

 • At sikre samarbejde mellem HR-ONs ledelse samt virksomhedens marketing-, salg-, support- og udviklingsteams.

 • At lave jævnlige kundeevalueringer

Kvalifikationer:

 • Min. tre til fem års erfaring fra en lignende stilling (fx it-projektleder, HR Manager, Customer Service Manager, Account Manager, Engagement Manager, Implementation Consultant, Product Owner osv.).

 • Vi foretrækker en person med erfaring fra support, salg, udvikling eller implementering af lignende produkter (HR, rekruttering, onboarding, e-learning, CRM, ERP eller andre SaaS virksomhedsløsninger).

 • Indgående viden til rekruttering, organisatorisk- og HR-udvikling - fortrinsvis med erfaring fra en mellemstor eller stor virksomhed/organisation.

 • Erfaring med forretningsudvikling, marketing, salg og kommunikation er at foretrække.

 • Som person er du organiseret, detaljeorienteret og kan arbejde målrettet.

 • Det er et krav, at du kan både dansk og engelsk flydende. Flersprogede kandidater er at foretrække.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Aarhus og København. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til fodboldspiller og open source pionéer.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life-balance” med fleksibilitet i forhold til arbejdstid , hjemmearbejde mv.. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med at arbejde hos HR-ON.

Links til mere information om HR-ON:
Linkedin: The partnership with HR-ON is important for us
Borgmester: HR-ON er en fantastisk eksponent for tech-miljøet
Grundfos på besøg hos HR-ON til inspirerende lederlounge om mangfoldighed

Focus Advokater og HR-ON værter for velbesøgt GDPR-webinar
Online jobsamtale i HR-ON Recruit rammer ned i et akut behov

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Du er velkommen til at kontakte CEO Ali E. Cevik på tlf. 71990765 eller kommunikationsdirektør Rasmus Festersen på tlf. 77770004, hvis du har spørgsmål.

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt