HR-ON Staff

Enkelt og nemt

Træf vigtige beslutninger hurtigere

Fra medarbejderen starter, til medarbejderen forlader virksomheden igen, er der en lang række processer og opgaver, der skal løses. HR-ON samler det hele et sted og sikrer, at tingene også bliver gjort.

I kan have systemet oppe at køre på få minutter og dermed begynde en procesoptimering, der vil styrke jeres organisation markant. I kan definere jeres workflows og så behøver I egentligt bare overvåge, at tingene sker. Systemet minder de enkelte ansvarlige om deres opgaver og sikrer, at de bliver løst.

HR-ON Staff

Styr personaleadministrationen ét sted
Sikrer dig i forhold til GDPR
Overblik over alle processer
Samler alle dokumenter og stamdata et sted
Integreret med jeres øvrige systemer
Gennemsigtighed for alle parter

Stamdata & sikkerhed

HR-ON Staff giver dig overblik over alle ansatte og samler alle dokumenter og stamdata ét sted.
Du kan også altid se, hvilket udstyr, der er udleveret til den enkelte medarbejder etc.Det er muligt for medarbejderen at se oplysningerne om sig selv, men ikke om kollegaerne. Hvem, der skal kunne se hvad, bestemmer du.

Billede af en medarbejder inde i Staff

Visualisering af organisationen

Få et visuelt overblik over din organisation med udgangspunkt i de aktuelle indtastede data om medarbejdere, afdelinger og tilhørsforhold.Klik på den enkelte afdeling eller enhed for at dykke længere ned i organisationen.Herfra kan du, afhængig af dine rettigheder, klikke videre på den enkelte medarbejder og se yderligere information, som du har adgangsrettigheder til.

Staffs medarbejder diagram
Billede af Onboarding i Staff

Visualisering af processer

Du definerer selv alle faste processer, delopgaver, ansvarlige og deadlines. Du kan hele tiden følge processerne, og hvilke opgaver, der er løst. Helt forsimplet kan onboarding fx bestå af rundvisning, udlevering af adgangskort samt instruktion i brug af maskinerne. På den måde kan du lave faste procedurer for alle områder under din personaleadministration.

Du har et visuelt overblik over dine processer, projekter og opgaver. Du kan fra selve oversigten tage fat i en opgave og placere den præcist dér, hvor den skal være eller trække i bjælken for at angive opgavens længde. Alle ændringer konsekvensrettes og vises visuelt, idet systemet holder styr på opgavernes sammenhæng og forudsætninger.

Integration med andre systemer

HR-ON Staff er designet til at være fuldstændig fleksibelt og kan integreres med de tjenester, som du bruger i dag. Hvis du fx er glad for dit nuværende regnskabs-, løn eller beskedsystem, kan det integreres i din løsning. HR Stab fungerer naturligvis også gnidningsfrit med dit rekrutteringssystem fra HR-ON.

System
System

EU’s persondataforordning

HR-ON Staff er udformet, så du lever op til EU’s persondataforordning, GDPR. Her kan du leve op til kravene med fuld dokumentation for behandlingen af personlige oplysninger, samt at data slettes.
Med HR-ON Staff undgår du fx, at personlige oplysninger sendes rundt i vedhæftede filer, hvilket er meget kritisk i forhold til persondataforordningen.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

FÅ EN GRATIS DEMO

Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

HR-ON Logo
OM HR-ON

HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

Børsens Gazelle pris 2018
Charter mangfoldighed
ISA

Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   // sales@hr-on.com //  CVR: 34474540