Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


IT-projektleder / product owner / udviklingschef / ...?

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning til rekruttering, HR og employee engagement. Vores løsning bruges af både offentlige, private, lokale og globale virksomheder i hele verden. I lyset af HR-ONs succes med tre Børsen Gazelle-priser i træk, EY Entrepreneuer of The Year Inspirationspris og officielt partnerskab med LinkedIn, sigter vi nu mod det globale marked.

Bag vores succes står et dedikeret team på mere end 40 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer innovative løsninger med base i hjertet af Danmark fra vores hovedkontor oven over togskinnerne ved Odense Banegård samt fra kontorer i Aarhus og København. Vil du være med?

Vi søger en stærk it-projektleder / product owner / udviklingschef, som sammen med vores CTO skal stå i spidsen for vores produktudvikling fra behovsanalyse til planlægning, rammesætning og styring af projekterne frem til en succesfuld lancering af slutproduktet.

Vi arbejder målrettet med co-leadership, ledelse i teams, hvilket betyder, at du aldrig står alene med ledelsen, men altid er del af et team, hvor vi udnytter hinandens resurser i forhold til at skabe den bedst mulige ledelse.

Din primære opgave bliver at lede og udvikle vores udviklingsteam bestående af omkring 20 brændende engagerede og dygtige udviklere. På sigt vil du indgå i HR-ONs ledelse og dermed præge den rejse HR-ON er på med dit særlige fokus på produktudvikling med afsæt i en tæt kontakt med brugerne samt vores forskellige teams omkring udvikling, salg, marketing, kommunikation og ledelse, således at HR-ON altid er i front med innovative løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Du vil blandt andet arbejde med at:

 • Udarbejde produktbeskrivelse og -vision, herunder behov, brugere/målgruppe, løsning, platform og teknologi, roadmap samt kunde- og forretningscases.

 • Stå i spidsen for udarbejdelse af product roadmap, milestones og releaseplan for de enkelte projekter

 • Kommunikere produktet til udviklingsteamet, således at det er klart for ethvert teammedlem, hvad projektet går ud på, hvilke behov det skal løse for hvem og hvilke konkrete opgaver, der skal løses af hvem, i hvilken rækkefølge og hvornår.

 • Prioritere og vedligeholde product backlog, sprint-planlægning samt gennemføre sprintreview i projekterne

 • Levere løsninger til aftalt tid og scope i samarbejde med teamet

 • Præsentere teamets løsning for kunden, ledelsen og andre interessenter

 • Være bindeled mellem kunder/brugere og udviklingsteamet samt øvrige stakeholders som ledelsen, supporten, marketing- og salgsteamet

 • Skabe en platform for god kommunikation og videndeling mellem alle interessenter, således at alle parter er velinformeret om projekt, produkt, kundecase, forretningscase, tidsplan, roller og ansvar mv.

 • Skabe gode rammer for at kunderne har en platform, hvorigennem de kan være med til at engagere sig i produktudviklingen, herunder at teste, komme med forslag til forbedringer og videreudvikling, eksempelvis gennem workshops, webinarer mv.

 • Følge op på produktlevering og sikre, at produktet bliver justeret og videreudviklet med afsæt i brugernes erfaringer og ønsker samt markedsbehovet generelt

Kvalifikationer:

 • Du har en relevant uddannelse inden for it og minimum tre til fem års erfaring fra en tilsvarende stilling inden for SaaS løsninger, eksempelvis som projektleder, product owner, scrum master, teamleder, udviklingschef, systemkonsulent eller lignende.

 • Du har tidligere arbejdet som udvikler og besidder derfor en dyb teknisk faglig indsigt i softwareudvikling, it-systemer, SaaS og it-arkitektur

 • Du er struktureret, overholder deadlines og er resultatorienteret

 • Du er god til at omsætte idéer og behov til konkrete handlinger

 • Du er i stand til at kommunikere kundens behov fra behovsanalyse til produktbeskrivelse og projektplaner videre til klare opgaver med et klart slutprodukt, der giver mening for alle teammedlemmer

 • Du er god til at scope projekter, således at opgaverne vurderes og prioriteres korrekt med afsæt i formålet og den værdi, de giver i sidste ende - “nice to have” eller “need to have”.

 • Du kan samarbejde med mange forskellige målgrupper og lede møder og workshops på en konstruktiv måde.

 • Du behersker dansk og engelsk flydende. Flere sprog herudover er en fordel.

Vores udviklingsstack:

Vi arbejder med en bred vifte af teknologier og metoder, som blandt andet omfatter JavaScript (ES6+), React, responsive og cross-browser webdesign, Git, RESTful API'er, JWT, GraphQL, unit testing, Node.js, PostgreSQL samt Redis.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til én eller flere af ovenstående, men ikke et krav.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på mere end 40 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Aarhus og København. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til open source-pionérer og fodboldspiller.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life” balance med fleksibilitet i forhold til eksempelvis arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med det at være en del af teamet hos HR-ON.

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Du er velkommen til at kontakte CEO, Ali E. Cevik på tlf. 71990765 eller CTO, Christian Hansen på tlf. 71990790, hvis du har spørgsmål.

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt