Morten skal lede it-projekterne sikkert i havn hos HR-ON

Morten skal lede it-projekterne sikkert i havn hos HR-ON

Morten skal lede it-projekterne sikkert i havn hos HR-ON 1200 628 HR-ON

Det er med en baggrund inden for it og projektledelse, at Morten Frejbæk tiltræder stillingen som HR-ONs nye it-projektleder. Morten Frejbæk, der oprindeligt er fra Holstebro, har boet en årrække i Aarhus, hvor han også oprindeligt er uddannet i 2002 på Aarhus Universitet som cand.mag i informationsvidenskab.

Kinesiske og spanske implementeringer

Fra selvsamme by har han pendlet til jobs rundt om i det jyske. Det gælder blandt andet som projektkoordinator hos Bestseller og siden hos Vestas, hvor han Morten Frejbæk blandt andet har stået for at implementere it-systemer i Vestas afdelinger i Kina og Spanien.
Desuden har han arbejdet som konsulent hos Projectum og som digital producer ved LEGO. Hos sidstnævnte var Morten Frejbæk blandt andet ansvarlig for populære brands som Technic og Ninjago på LEGO.com.

Odense kaldte

Med de knap 20 års erfaring i bagagen starter Morten Frejbæk nu et nyt karrieremæssigt kapitel hos HR-ON, der har hovedkontor i Odense. En by som Morten for nogle år siden valgte at slå sig ned i sammen med sin kæreste. Herfra har han det sidste år arbejdet som selvstændig it-konsulent.

Bindeled mellem ide og udviklere

Hos HR-ON får Morten Frejbæk en bærende rolle. Han kommer således til at fungere som et bindeled mellem udviklerne på kontoret i Odense og de gode ideer og forslag til forbedringer og tilpasninger af HR-ONs software, der kommer fra HR-ONs danske og internationale kunder. Morten Frejbæk skal omforme kundernes gode inputs ift. de to produkter, HR-ON har på den digitale hylde; rekrutteringssystemet HR-ON Recruit, og HR-systemet HR-ON Staff.

Disse ideer og inputs skal han omsætte til konkrete opgaver, så de systematisk kan håndteres af HR-ONs ca. 25 udviklere. Det sikrer en endnu hurtigere udvikling af Recruit og Staff, så platformene bliver endnu bedre og lever op til kundernes behov og efterspørgsler.

Velkommen til Morten.