Mød HR-ON på Jobmesse Fyn

HR-ON til jobmesse

Mød HR-ON på Jobmesse Fyn

Mød HR-ON på Jobmesse Fyn 1200 628 HR-ON

Nu kan du møde HR-ON på Jobmesse Fyn. Det sker torsdag den 12. september, når Odense Congress Center lægger hus til regions største jobmesse. HR-ON har en delegation på plads. Og de kan gøre jobsøgende klogere på en fremtid hos en dynamisk virksomhed. En virksomhed med fladt hierarki og højt til loftet.

På messen er der mulighed for at høre, hvad HR-ON laver, og hvordan det er at arbejde hos HR-ON. Samtidig kan du få et indblik i mulighederne for et job i en softwarevirksomhed i vækst.

Øget vækst kræver flere hænder

HR-ON er i rivende udvikling, og derfor er HR-ON til stede på Jobmesse Fyn. It-virksomheden har brug for dygtige dedikerede medarbejdere, der vil være med til at forme deres karriere og udvikle digitaliseringen af HR. HR-ON søger dygtige mennesker inden for webdesign, softwareudvikling, marketing, kommunikation og økonomi.

Der vil være en række praktik- og jobopslag med på messen, og du kan også finde dem via linket her.

Ved HR-ONs stand er tre flinke og imødekommende medarbejdere med forskellige baggrunde til stede. De kan svare på afklarende, undersøgende eller nysgerrige spørgsmål om HR-ON og de konkrete stillingsopslag.

Læs også: Mangfoldighed er en del af HR-ONs DNA

Søg gerne uopfordret

Skal en moderne softwarevirksomhed være dit næste skridt på karrierestigen? Men rammer de opslåede jobs ikke lige umiddelbart indenfor skiven af karrieredrømmene? Så send os en uopfordret ansøgning.

Måske kan dine interesser og kvalifikationer blive videreudviklet og realiseret hos HR-ON.

Vi glæder os til at hilse på en masse nysgerrige jobsøgende mennesker.