HR-ON ansætter nye medarbejdere

HR-ON ansætter flere medarbejdere: Morten, Patrick, Henrik og Jenni er nye ansigter hos it-virksomheden

HR-ON ansætter nye medarbejdere

HR-ON ansætter nye medarbejdere 1200 628 HR-ON

Med den fart HR-ON vokser, er det endnu engang nødvendigt, at HR-ON ansætter nye medarbejdere.

Henover efteråret 2019 har it-virksomheden sagt goddag til mere end ti nye kollegaer. Iblandt dem er praktikanter, der er hos it-virksomheden i forbindelse med studiet.

Opruster på det engelske

Derudover har HR-ON budt velkommen til fire studentermedhjælpere: Jenni Kerr, Morten Kofoed Esbjørn, Patrick Ahrenfeldt Rasmussen og Helin Cevik. De to førstnævnte står hovedsageligt for virksomhedens engelske marked. Jenni Kerr er født og opvokset i England, mens Morten Kofoed Esbjørn er født i Danmark og har boet ni år i Indianapolis, Indiana, USA.

Dermed er sprogkundskaberne i orden, når HR-ON kaster blikket mod vest over Nordsøen.

Studerende har høj prioritet

For HR-ON er det vigtigt, at der er plads og tid til at oplære studerende, uanset om det er i form af et studiejob eller en praktikplads hos it-virksomheden.

Det betyder blandt andet, at Patrick Ahrenfeldt Rasmussen, der læser markedsføringsøkonom, har sit praktikforløb hos HR-ON. Patricks rolle er blandt andet at styrke, at HR-ON kommer frem i relevante sammenhænge på Google, og han står således for søgemaskineoptimering (SEO).

Iblandt de nye medarbejdere, er der blevet plads på det odenseansk beliggende kontor til Helin Cevik. Hun er studentermedhjælper og er til daglig gymnasieelev. Helin løser diverse opgaver.

Nyt ansigt i ledelsen

Derudover opruster HR-ON ligeledes på antallet af fuldtidsansatte. I starten af 2020 er en økonomi- og administrationschef trådt til i kraft af 30-årige Henrik G. Poulsen.

Henrik er uddannet Cand. Merc. Aud. og kommer fra en stilling som revisor i et selskab i Ribe.

Det er it-virksomhedens vækst, der gør, at HR-ON ansætter nye medarbejdere. Væksten er blevet markeret helt konkret med en statuette i form af endnu en Børsen Gazelle, som Dagbladet Børsen uddeler. Statuetten er HR-ONs anden gazelle.

Flere udviklere

HR-ON har desuden ansat fem nye udviklere i løbet af efteråret 2019. Læs om udviklerne her.

Herunder ses ni af de nye medarbejdere: Fra venstre ses Henrik G. Poulsen, Isabella Lykkehus, Patrick Rasmussen, Lone Iversen, Martin Pagel, Jenni Kerr, Sven Winther Bachmann og siddende fra venstre: Morten Esbjørn og Eugenio Capuani.

Læs også: Mangfoldighed er en del af HR-ONs DNA

HR-ON ansætter ti nye medarbejdere