HR-ON ansætter ny udvikler og fastansætter tre tidligere praktikanter

HR-ONs nye medarbejdere

HR-ON ansætter ny udvikler og fastansætter tre tidligere praktikanter

HR-ON ansætter ny udvikler og fastansætter tre tidligere praktikanter 4032 2268 HR-ON

Det er travlhed, der gør, at HR-ON ansætter endnu flere udviklere. Travlheden kommer af et voksende antal opgaver hos HR-ON, hvilket fører til, at der er brug for flere hoveder. Derfor har it-virksomheden nu ansat 27-årige Dan Hjartvar Eilskov Olsen. Dan har en kandidat i Software Engineering fra Syddansk Universitet, og han har tiltrådt stillingen som systemudvikler.

For de mere it-interesserede kan vi tilføje, at hans funktion hos HR-ON blandt andet er at udvikle nye serverless systemerAWS (Amazon Web Services) samt at modernisere de eksisterende systemer. Derudover omfatter Dans rolle DevOps, projektstyring og vedligeholdelse af cloud infrastruktur.

Læs også: HR-ON ansætter nye medarbejdere

Praktikanter bliver ansat

Når HR-ON ansætter endnu en udvikler, betyder det, at it-virksomheden i større grad kan håndtere de mange efterspørgsler, de nuværende kunder kommer med, når de anvender HR-ON Recruit og HR-ON Staff. Dermed bliver begge produkter løbende udviklet og forbedret i samarbejde med kunderne.

Foruden ansættelsen af Dan Hjartvar Eilskov Olsen, er flere af HR-ONs praktikanter for nylig blevet fastansat efter endt uddannelse. Det drejer sig om udviklerne Darlene Dilla Frandsen og Charlotte Mählitz Jørgensen, der begge er frontend udviklere.

Darlenes opgaver er blandt andet at implementere det kommende redesign af HR-ON Recruit samt at opsætte kundernes jobannoncer på deres hjemmesider. Charlotte arbejder også med det nye Recruit-design og tager sig sideløbende af opgaver fra support-teamet samt fejlretninger af det nuværende Recruit-system.

Marketingsteam vokser også

Derudover er Jonas Wyke, tidligere praktikant i marketingsafdelingen, ligeledes blevet fastansat. Jonas Wyke laver blandt andet animationer til HR-ONs videoer.

Du kan se en af de film, Jonas Wyke og hans kolleger har lavet om HR-ON Staff her:

Du kan se flere af HR-ONs videoer på Youtube-kanalen her.