Tjek hvor alvorligt dit datalæk er…

Beregneren er baseret på ENISAs model, som er beskrevet i følgende dokument: Recommendations for a methodology of the assessment of severity of personal data breaches

BEREGN RISIKOINDEX

//Vilkår for anvendelse: HR-Skyen stiller dette værktøj til rådighed som det er. Brug af værktøjet sker på eget ansvar.
1.70 Lav risiko Risiko

Sådan beregnes dit datalæk

Data Processing Context
Data Processing Context Udgør selve grundlaget for beregningen af et læks alvorlighed. DPC evaluerer, hvor kritiske behandlede data er og i hvilken sammenhæng, data er håndteret.

Ease of Identification
EI Ease of Identification Korrigerer DPC i forhold til, hvor svært det er at identificere enkeltpersoner på baggrund af de lækkede data. Desto sværere det er at identificere enkeltpersoner, desto lavere bliver ens samlede SE-index ( SE – Severity ).

Circumstances of the Breach
CB Circumstances of the Breach Identificerer forskellige omstændigheder, der kan være tilstede i forbindelse med lækket. CB forhøjer således altid SE-indexet, hvis en af disse er tilstede.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

FÅ EN GRATIS DEMO

Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

HR-ON Logo
OM HR-ON

HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

Børsens Gazelle pris 2018
Børsen Gazelle pris 2019
Charter mangfoldighed
ISA

Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   // sales@hr-on.com //  CVR: 34474540