Flere nye ansatte hos HR-ON

HR-ON ansætter flere medarbejdere

Flere nye ansatte hos HR-ON

Flere nye ansatte hos HR-ON 1200 627 HR-ON

Der er flere nye ansatte hos HR-ON. Det betyder en opgradering på udviklerholdet, hvor der er hilst velkommen til fem nye medarbejdere i takt med, at året lakker mod enden.

Det er it-virksomhedens vækst, der gør, at det er nødvendigt med flere nye ansatte hos HR-ON. En vækst der blev markeret i efteråret med endnu en Børsen Gazelle til samlingen, som nu består af to.

En palet af kompetencer

De fem it-kyndige kommer med forskellige baggrunde til huset. Der er blandt andet en softwareudvikler, Martin Pagel, som er ansat som udvikler på rekrutteringssystemet HR-ON Recruit.

Derudover kommer både Sven Winther Bachmann og Lone Iversen med kompetencer inden for multimediedesign, som de begge pt. studerer. I forbindelse med uddannelsen er de i praktik hos HR-ON som webudviklere. Og for Svens vedkommende har han valgt netop den uddannelse for at få papirer på nogle færdigheder, han allerede har. Færdigheder han lærte af sig selv som ti-årig.

Læs også: Mangfoldighed er en del af HR-ONs DNA

Også oprustning til HR-ON Staff-holdet

Foruden de tre førnævnte udviklere, har HR-ON budt velkommen til yderligere to udviklere. Det drejer sig om Isabella Lykkehus og Eugenio Capuani.

Isabella Lykkehus er kandidat i datalogi med speciale i machine learning fra Syddansk Universitet. Eugenio Capuani er kandidat i computervidenskab og informatik ved RUC, Roskilde Universitet. Han kommer oprindeligt fra Italien, har en dansk mor og kom til landet for at uddanne sig inden for it og kommunikation.

På billedet ovenfor artiklen ses de nye ansigter i HR-ON. Det er fra venstre mod højre: Lone Iversen, Isabella Lykkehus, Eugenio Capuani, Martin Pagel og Sven Winther Bachmann.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

FÅ EN GRATIS DEMO

Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

HR-ON Logo
OM HR-ON

HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

Børsens Gazelle pris 2018
Børsen Gazelle pris 2019
Charter mangfoldighed
ISA

Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540