Find din næste superstjerne med en case – kvit og frit!

Find din næste superstjerne med en case – kvit og frit!

Find din næste superstjerne med en case – kvit og frit! 1200 628 HR-ON

Vil du fortsætte med at rekruttere som du plejer, så er dette opslag ikke noget for dig. Står du og overvejer en rekruttering, hvor du gerne vil gå alternative veje og rekruttere uden at skele til CV, ansøgning og kun fokusere på kompetencer, så læs endelig videre!

Hvem er vi?

HR-ON og Innoflow er gået sammen i et partnerskab med fokus på at gøre det nemt at skabe sunde og stærke arbejdspladser, hvor alle kandidater får en fair mulighed for at vise deres kompetencer. 

Innoflow er en software-virksomhed med speciale i at erstatte CV og ansøgning med anonymiserede faglige mini-cases, så alle kandidater, uanset køn, alder, etnicitet og professionel baggrund for muligheden for at vise, hvad de kan.

HR-ON er et moderne rekrutteringsplatform, som gør det nemt at markedsføre og administrere rekrutteringsprocessen og efterfølgende holde styr på ens medarbejderdata på en overskuelig og GDPR-compliant måde. I fællesskab skaber Innoflow og HR-ON den perfekte synergi, så der også er plads til at tænke anderledes, casebaseret og unbiased. Vi vil gerne vise, hvor smart det er!

Vil du derfor afprøve en casebaseret tilgang til rekruttering kvit og frit? Vil du have pro rådgivning i processen og samtidig teste værktøjer, der kan gøre dit arbejde lettere? Vil du mærke, hvor nemt det er at administrere din rekruttering og personaledata? Du får samtidig afprøvet en ny rekrutteringsmetode, som sikrer alle kandidater lige muligheder, og som kan afsløre de “skjulte” talenter? På den måde får du større sikkerhed for at finde den helt rigtige medarbejder.

Hvem er du?

Innoflow og HR-ON leder efter en organisation eller virksomhed, der skal til at rekruttere en ny kandidat – og gerne vil forsøge sig med en case i forhold til at finde den næste stjerne til teamet. Vi forestiller os, at du er HR-ansvarlig i en mellemstor organisation, og gerne vil udfordre dig selv i den måde, du rekrutterer på. Samtidig er meget af din rekrutteringsindsats i dag lidt ustruktureret og går lidt på mavefornemmelse. Du har ikke nogle digitale værktøjer eller rekrutteringssystem til at administrere dette.

Hvad får du?

Innoflow udarbejder succesprofil med ansættende leder, designer case, scoring og feedback og sætter en webside op med din virksomheds billeder, logo, videoer og jobopslag. Derudover foretager Innoflow også en adfærdsprofil på både ansættende leder og finalefeltet af kandidater. På den måde kan du bearbejde det stærkeste felt og få den bedste medarbejder! 

HR-ON og Innoflow sørger for alt den tekniske understøttelse. Alt du skal gøre er at tage stilling til, hvilken kandidat du vil ansætte.

Hvis du synes, at det har været en god oplevelse vil vi sætte stor pris på, hvis du sammen med os vil sprede det gode budskab om din proces i en fælles fortælling.

Deadline er d. 10/4 – og vi giver alle svar. Vi udvælger kun to til testen, så skriv dig op i tilmeldingsblanketten, så bliver du måske en af de to heldige, så vi udvælger. 

Kontakt CCO, Rasmus Festersen (77 77 00 04) eller CMO, Lisbeth Chawes (77 77 00 26), hvis du har spørgsmål.

Skriv dig op her